PRVÝ TÝŽDEŇ ŠTRAJKU

Prvý týždeň máme za sebou a už sa nikto nemôže tváriť, že to nemyslíme vážne. Naši kolegovia už vôbec nie. Chcela by som ich preto poprosiť, aby teraz podložili plece, prestali sa schovávať za všelijaké argumenty, spochybňovať všetko a pomohli. Teraz sa do toho treba oprieť! Kopnúť do vrtule a vyhnať čísla vyššie! A už to povoľuje! A už nás berú vážne! Bola by neuveriteľná hanba, keby to skončilo tak, že máme podporu verejnosti a nemáme podporu vlastných.
Tých, ktorí začali váhať, chcem povzbudiť. Finančný deficit z budúceho týždňa už pôjde do inej výplaty, skúste vydržať! Trávte čas s tými, ktorí bojujú ďalej, neuveriteľne to nakopáva a pomáha vytrvalosti. Hovorte o svojich pochybnostiach, nepočúvajte vládne tlačenky a verte, že bojujete za dobrú vec!
Chcem poďakovať tým, ktorí z akýchkoľvek príčin musia štrajk skončiť, že zotrvali až doteraz.
Chcem pripomenúť tým, ktorí štrajku akýmkoľvek spôsobom bránili, že svedomie je sviňa a bude a bude hrýzť. Prajem vám veľa sil, vydržať!
A hlavne chcem poďakovať tým, ktorí od začiatku pracujú ako kone, ťahajú, tlačia, bojujú pravdou a stále hľadajú cestu vpred.
Tak hrdo ďalej.

                     Zdena Ginčaiová zdena

Pridaj komentár